Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Home / Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το ξενοδοχείο St. George Hotel &suites, βρίσκεται στα Νέα  Στύρα της Νότιας Εύβοιας . Είναι μια μικρή τουριστική οικογενειακή επιχείρηση,  που ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου και της Θεοδώρας Τζάνη.

Η μονάδα ολοκληρώθηκε πλήρως το 2015 στη σημερινή της μορφή.

Ένα υπέροχο μέρος φτιαγμένο με πολύ μεράκι και γούστο που αποτελεί «παραθαλάσσιο  καταφύγιο» στα Νέα Στύρα  και μια μοναδική ευκαιρία διαφυγής από την καθημερινότητα σε έναν κόσμο μαγικό που πραγματικά οφείλετε στους εαυτούς σας. Οι πολυτελείς χώροι υποδοχής μας και τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια  του συνδυάζουν απόλυτα την άνεση με το εκλεπτυσμένο γούστο.

Οι άνετοι χώροι, τα χτιστά κρεβάτια, η θαλπωρή που αποπνέει η αισθητική τους και ο παραδοσιακός τρόπος  δόμησης  σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, είναι ιδανικά τόσο για τις ρομαντικές βραδιές ενός ζευγαριού όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης μιας οικογένειας. Εδώ οι αισθήσεις ξυπνάνε από τα υπέροχα χρώματα και τις μυρωδιές της φύσης…

Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένη από την τοπική αρχιτεκτονική και στηρίζεται στην περίφημη  πέτρα Καρύστου, σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται « σαν στο δεύτερο σπίτι τους».

 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ (ΟΤΑΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ).

Οφείλεται στην εικόνα του Αγίου Γεωργίου, μοναδική από τις υπόλοιπες που δεν έγινε στάχτη στα χρόνια της Γερμανο-Ιταλικής κατοχής. Έργο λαϊκού Αγιογράφου, του 1911, όπως υπογράφει κάτω δεξιά, είναι σήμερα πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο. Το ξενοδοχείο πήρε το όνομα του από τον Αγίο Γεώργιο!

SAINT GEORGE HOTEL

 

Διάταξη Ξενοδοχείου

Γενική περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο Saint George, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε έκταση 4,5 στρεμμάτων, αποτελείται από 3 κτίρια και βρίσκεται κοντά στην παραλία των Νέων Στυρών και συγκεκριμένα στην καταπράσινη παραθαλάσσια περιοχή «Τζόλη» λίγο πριν από το «Δήλισο».

Πολλές γευστικές εμπειρίες σας περιμένουν το εστιατόριο που διαθέτει, ενώ στο μπαρ  της πισίνας μας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό, το cocktail σας, τον καφέ σας, η το snack  σας. Ο άνετος χώρος  της μεγάλης  πισίνας μας ,  αποτελεί το ιδανικό σημείο χαλάρωσης .

Ο αίθριος χώρος με τους καταπράσινους κήπους αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αξίζει να το επισκεφτείτε και να  νιώσετε καλύτερα κάνοντας τις διακοπές σας σε ένα ήσυχο καταπράσινο και οικογενειακό περιβάλλον.

Από το σημείο αποβίβασης στο λιμάνι των Ν. Στύρων ακολουθούμε την αριστερή κατεύθυνση προς Δήλισο  και στα 1700 μ στρίβουμε αριστερά στη γέφυρα , και σε απόσταση άλλων 1700μ πάνω στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 

 

offer2024